lördag 23 augusti 2014

Sista dagen i England

Idag var det dags att knyta ihop säcken! Vi hade vår sista lektionsomgång där vi, bland annat, hittade ytterligare djur och växter, gjorde en dockteater av våra barnberättelser, gjorde klart våra tryck och sista gänget fick vara med om ringmärkningen av fåglar.

Som avslutning hade vi vernissage nu ikväll. Riktigt kul att se vad de andra grupperna hade gjort under veckan. Hos Richard fick vi se på film som han hade klippt ihop med filmsnuttar från veckans lektioner. Det var lite pinsamt för flera och mycket fniss i publiken så vi får nog titta på filmen igen så vi hör vad alla säger. Richard delade även ut diplom till de två grupper av tolv som hade lyckats få flest stämplar under veckan. Ingen nådde guldnivån men två hade lyckats nå brons- och silvernivån. Bra jobbat!

Silvergruppen

Bronsgruppen

Hos Nick var det riktig vernissagestämning med väggarna fulla av alster. På borden låg spökhistorierna och alla figurer från dockteatern. Mycket att gå omkring och titta på.

Vernissage med alla bilder och historier

Dockteatern

Mycket av det vi har skapat under veckan kommer att följa med hem och en del ska vi arbeta vidare med. Så småningom kommer ni att få ta del av det och även alla de bilder som inte har fått plats på bloggen.


Imorgon är det uppstigning kvart över fem på morgonen! Kvällen har därför ägnats åt packning och att försöka bli trötta… Senast sex ska vi vara inpackade i bussen med all packning, alla elever och frukosten kommer att få ätas på flygplatsen. Det lär, med andra ord, vara rätt trötta barn som kommer hem till er imorgon eftermiddag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar