söndag 24 augusti 2014

Hemma igen!

I skrivande stund sitter nog de flesta av oss hemma och berättar för familjen om veckans alla äventyr och kanske har några redan stupat i säng... Det är nog flera av oss som är ganska trötta med tanke på hur tidigt vi steg upp i morse.

En ringlande kö till bussen i arla morgonstund.
Hej då, Cobham Hall!

Hemresan gick finfint och utan bekymmer. Det märktes att både vi vuxna och alla elever hade lite mer rutin på att snabbt samlas i smågrupperna och i vilken ordning allt sker med bagageincheckning, säkerhetskontroll och så vidare. Kvart över fem rullade bussen in på skolan och först såg vi inga föräldrar alls men de stod ju och tryckte under taket för att skydda sig mot regnet. Vilket kramkalas det blev!

Detta blir ett sista inlägg för den här gången. Alla vi vuxna som var med på resan vill passa på att tacka alla elever för en toppenvecka. Ni har alla varit superduktiga både på lektionerna och "fritiden". Det ska bli spännande att arbeta vidare med det vi nu lärt oss under resan och så småningom se elevernas utställning. Fler foton än de få som har publicerats här på bloggen kommer även att delas på ett eller annat sätt.

1 kommentar:

  1. Vi är imponerade!!
    Vilket fantastiskt fint koncept Öjaby skola har för sina sexor. Kan bara gratulera alla eleverna som fått vara med på denna fantastiska vecka ipå Cobham Hall.
    Har definitivt varit värt allt vi som farföräldrar fått handla (om vi behövt det eller ej) för att möjliggöra resan:-)
    Tack till alla inblandade lärare.
    Ami och Allan

    SvaraRadera